Русенци чакат медали от Световното по скокове на батут

Русенският клуб „Имидж" се надява за медали от Световното първенство по скокове на батут. Шампионатът ще се проведе през следващия месец в София.

18:28, 11.10.2017

С 2 златни и 3 бронзови медала се завърна националният отбор по скокове на батут от Световната купа във Валядолид. Надпреварата бе последна проверка преди Световното първенство в София през следващия месец. В нея се включиха 14 български състезатели, от които 10 са стигнали до финалите, заяви един от треньорите на националния отбор Станислав Стоянов.

Станислав Стоянов, треньор по скокове на батут национален отбор България и „Имидж" – Русе: "Ние сме почти в края на нашата подготовка и нашите състезатели са във върхова форма. Ще очакваме медали и от Световното първенство".

Русенските представители на шампионата в София ще са Димитър Георгиев и Максим Ангелов във възрастова група 11-12 години, както и Десислава Манолова при девойките до 21 години. Стоянов добави, че те са дебютанти и не може да очакват чудеса от тях. Все пак той отчете, че въпреки здравословните проблеми, които е имала, Десислава Манолова се представя стабилно и може да се включи в борбата за медал от Световното първенство през ноември.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад