Започна полагането на тревна настилка на стадион „Дунав"

Започна полагането на тревната настилка на основния терен на стадион „Дунав". Вече се оформя и ново игрище с изкуствена настилка.

19:00, 14.11.2017

Днес дойдоха първите рула с тревата от Румъния, с която ще бъде застлан основният терен на стадион „Дунав". Очаква се работата по него да приключи в близките 10 дни, съобщиха от клуба. От ръководството обаче отказаха да се ангажират с конкретни срокове, кога ще може да бъде използван за тренировки от футболистите. Започва и оформянето на едното от игрищата с изкуствена настилка зад една от вратите там.

Темата е от особено значение за отбора на „Дунав", който е принуден да използва за тренировки терена на Русенския университет и стадиона в Сливо поле. Именно липсата на условия за подготовка бе и основна причина преди около месец с клуба да се раздели треньорът Веселин Великов, който изведе дунавци от аматьорите до елита и участие в евротурнирите в рамките на 3 години. Новият наставник Малин Орачев заяви, че е обнадежден от плановете на ръководството за подобряване на клубната база в квартал „Здравец" и изрази надежда, че проблемът ще бъде решен скоро.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад