Юношите на "Пирин" срещат "Черно море" в турнира за купа ВФС

Юношите на Пирин Благоевград родени след 2002 година ще се изправят срещу връстниците си от Черно море на ¼ финалите в турнира за Купата на БФС. Това отреди тегления днес жребий в централата на футболния съюз.

19:08, 14.11.2017

Първата среща между двата тима е на 22 ноември от 11.00 часа на тренировъчната база в село Рилци. Реваншът е седмица по късно в същия час на стадион Корабостроител в морската столица. До тази фаза на турнира орлетата стигнаха след две убедителни победи срещу Янтра Габрово. Две победи съответно с 5:0 и 6:0 осигуриха място на благоевградчани сред осемте най- добри в турнира за юноши до 15 години. На реванша в Благоевград точни за тима воден от Александър Царевски бяха Здравко Корчев на два пъти, Атанас Гълъбов, Христо Георгиев, Даниел Топузов и Соти Везенков.

В останалите двойки жребият изпрати Локомотив Пловдив срещу Берое, Левски – Раковски срещу победителя от двойката Ботев Пловдив - Лудогорец и Етър срещу по- добрия от Левски и Локомотив София. При юношите старша възраст във четвъртфиналите най- интригуващия сблъсък е Левски – Лудогорец, а при децата пловдивското дерби Спартак – Ботев и столИчното между ЦСКА – София и ДИТ. Полуфиналите и финалът ще се играят през 2018 година.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад