Русенски състезател в Младежкия национален състав по спортна гимнастика

Състезател на "Акро" отново е влязъл в Младежкия национален състав по спортна гимнастика, а отборът на момчетата е подобрил със 100 точки резултата си. Това са по-важните постижения, които отбелязва треньорът от русенския клуб Акро Димитър Митев в края на годината.

18:46, 29.12.2017

Системните тренировки и упоритостта дават своите резултати, казва треньорът по спортна гимнастика Димитър Митев. Четири медала от държавните първенства, 5-то място в многобоя, повиквателна за Младежкия национален отбор – това е равносметката за Иван Иванов, а целите се още по-големи.

Димитър Митев – треньор в СК „Акро": "Води подготовка да опита да се пребори да влезе в отбора за Европейското първенство в Глазгоу, което ще е през август."

Заедно с още две момчетата от клуба Иван Иванов ще се бори и за участие в Младежката олимпиада. Тази година Радослав Русев, Дариан Петров и Ивайло Димитров, съответно на 7, 8, и, 9 години, са се представили много стабилно и са успели да класират отбора за държавното първенство, подобрявайки със 100 точки резултата си.

Димитър Митев – треньор в СК „Акро": "Надявам се догодина да се приближат до финала, а вече следващата година, когато станат на десет, да влязат и във финала."

Момчетата от "Акро" вече се готвят за първото си състезание през новата година – купата на Йордан Йовчев през февруари.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад