"Дунав" с нова програма заради времето и отменения кръг

„Дунав" променя плановете си за подготовка през седмицата след отлагането на междинния кръг в Първа лига. Русенският тим търси вариант за лагер край Благоевград преди мача с „Пирин" в края на седмицата.

18:19, 26.02.2018

Обилният снеговалеж и ниските температури променят сериозно подготовката на „Дунав". Отборът тренира на закрито рано тази сутрин, а утре дори ще почива, тъй като тежките атмосферни условия отложиха целия 23-и кръг на Първа лига. Така на практика пропада домакинството срещу ЦСКА-София, което трябваше да се играе утре на Градския стадион в Русе. Следващата среща на дунавци ще е в края на седмицата в Благоевград срещу местния „Пирин", който е само с точка пред тях.

Ивайло Петков, изп. директор на ФК „Дунав": "Търсим вариант някъде да отиде отборът, да тренира пълноценно и да се подготвя за мача. Ще имаме повече време да се подготвим и самите футболисти да си починат. Физически да са по-готови за мача, който е с директен противник."

В русенския отбор няма контузени и наказани футболисти и всички ще са на разположение на треньорския щаб за двубоя. Това важи и за вратаря Мартин Луков, който се завърна наскоро след тежка контузия.

Мартин Луков: "Радвам се, че ми се гласува доверие да съм на вратата и давам всичко от себе си всеки мач."
Очаква се въпреки голямото разстояние дунавци да бъдат подкрепени и от сериозна агитка на 4 март в Благоевград.
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад