След изморителен 18-часов преход баскетболистите на „Академик Бултекс 99" пристигнаха тази вечер в Тирана, където утре се изправят срещу едноименния местен тим в поредното си тежко изпитание от Балканската лига. Студентите излизат срещу 18-кратния вицешампион на Албания в Двореца на спорта „Аслан Руси" утре вечер от 19 часа.

Споделете с приятели


След комфортния успех у дома срещу черногорския Ибар през миналата седмица, баскетболистите на „Академик Бултекс 99" ще преследват втора поредна победа в Балканската лига при гостуването си на БК Тирана утре.
Успехът в албанската столица до голяма степен би осигурил на студентите участие в плейофите и ще съхрани шансове за класиране за полуфиналите.

Всички в отбора на Бултекс 99 са здрави и и готови за тежкото гостуване в Албания. Гардът Адриян Секулов е възстановен от контузията и е на разположение на треньора Асен Николов.

В първия мач между двата отбора Бултекс 99 победи албанците с убедителното 90:69, но сега ще бъде далеч по-трудно във врящия котел в Двореца на спорта „Аслан Руси", който се очаква да бъде изпълнен с фенове на домакините.