РЕКЛАМА


Темите в предаването от студиото в Благоевград:

Започна издаването на разрешителни за добив на дърва на територията на Национален парк „Пирин”. Какви са условията за получаване на разрешително за добив на дърва за огрев ще разберем от инженер Мартин Лазаров, директор на Дирекция „Контрол и охрана” към парк „Пирин”.

Защо кметът на Благоевград разпореди поетапното премахване на пясъчниците от детските площадки в града ще научим от прякото включване на репортера Десислава Малинова.

Ученици от Професионалната гимназия по икономика "Иван Илиев" в Благоевград ще се обучават как да повишат възможностите си за успешна реализация. Гостува ни директорът на гимназията Ася Бояджиева.

На 7 и 8 октомври в гоцеделчевското село Брезница ще се проведе Международен фолклорен фестивал. Какво ще видят местните хора и гостите на селото, ще научим от Иса Сакали, кмет на село Брезница, и Теодорина Тодорова, координатор на проекта „Фолклор - платформа за трансграничен фестивален туризъм”.Вижте и репортажите по актуални и културни теми от страната:
-Няколко институции се включиха в акцията срещу образуването на сметища за строителна отпадъци в квартал "Столипиново" в Пловдив.

Какви са условията за получаване на разрешително за добив на дърва за огрев
"България днес" - 06.10.2017

РЕКЛАМА