Черно море картотекира 22-ма футболисти за срещите от Първа професионална лига. В първия си мач за сезона „моряците" ще приемат Витоша (Бистрица) в Каварна, тъй като продължават ремонтните дейности на стадион „Тича".

Споделете с приятели


Отборът на Черно море продължава да се подготвя за първия шампионатен мач срещу Витоша (Бистрица). В тренировките участват всички футболисти. Единствено централният бранител Александър Александров все още тренира на индивидуален режим заради болки в петата.

Черно море ще започне новия сезон в Първа професионална лига на стадион "Калиакра" в Каварна, тъй като продължават ремонтните дейности на стадион "Тича" във Варна. Срещата от първия кръг с Витоша (Бистрица) ще се играе в събота от 18,45 часа. Осветлението на клубното съоръжение на Черно море е монтирано, извършват се довършителни дейности и до 10 дни ще бъде изпробвано. При тестовете прожекторите ще светят поне 72 часа, за да бъдат отстранени всички проблеми след монтажа. Поставена е и тревната настилка на терена, но са нужни още няколко дни, за да е готова за игра. В ремонта е включена и подмяна на скамейките за домакините и гостуващия отбор.