"Черно море - Тича" ще разчита на всичките си играчи за домакинския мач с "Левски Лукойл". Двубоят е в събота от 18:30 в зала "Христо Борисов".

Споделете с приятели


В състава на Черно море се завръщат Веселин Георгиев, Цветослав Острев и Николай Грозев, които бяха възстановени от контузии по време на паузата в шампионата.

Дарин Великов, треньор на "Черно море Тича": "Игровото ни състояние не е може би това, което ми се иска, но съм сигурен, че отборът ще излезе да играе и да покаже характер."

Дарин Великов заяви, че в Левски играят едни от най-добрите баскетболисти в българския шампионат и отборът на Тити Папазов е фаворит да победи в мача във Варна.

Дарин Великов, треньор на "Черно море Тича": :Няма да се предадем. Но как ще завърши мачът? Ако има логика, би трябвало Левски с този състав да победи, но при всички положения нашият отбор няма да излезе пораженчески и няма да излезе с мисълта, че отборът на Левски е непобедим."

Треньорът на варненци ще промени игровия стил на своя отбор, за да замести напусналия сръбския център Драган Тубак. На тази позиция ще бъдат използвани Симеон Илиев и Кристиян Кръстев.