"Черно море" започна зимна подготовка с петима нови футболисти.

Споделете с приятели


"Черно море" подписа с вратаря Благой Макенджиев, защитникът Аристот Ндонгала и халфовете Мехди Фенуш и Венцислав Бенгюзов. Левият краен защитник от Конго Уго Кононго ще изкара пробен период.

Илиан Илиев, треньор на "Черно море": „Имаме две позиции, на които чакаме някакво решение - за централен защитник и нападател”.

Основната част от подготовката на "Черно море" ще премине в Турция. В южната ни съседка "моряците" ще изиграят 5 контроли. До момента са уговорени спаринги с "Криля Советов", "Локомотив" (Ташкент) и "Пюник" (Ереван). Въпреки трудната програма в първенството, "моряците" се надяват да попаднат в Топ 6.

Илиан Илиев, треньор на "Черно море": „Не можем да тръгнем да правим сметки да влезем в шестицата, без да имаме някакво ясно изразено лице какво искаме да правим”.

Защитникът Мартин Костадинов беше избран за футболист №1 на Черно море за отминалата 2017 година в традиционната анкета сред феновете на „моряците".

Мартин Костадинов, футболист на "Черно море": „Личната ми цел е да влезем в Топ 6. Имаме задача от ръководството и се надявам да я постигнем”.

На втора позиция в анкетата остана защитникът Стефан Станчев със 17 гласа по-малко от победителя, а трети се нареди Орлин Старокин с 1 427 гласа.