РЕКЛАМА


Кога ще приключат ремонтите на варненските училища – разговор в студиото с Елена Кенарова, директор на Дирекция “Образование” в Община Варна.

Дворът на кирилицата в Плиска се обогати с нови бюст-паметници в Алеята на писателите. Своето място този път получиха творците Николай Хайтов, Иван Тургенев, Максим Горки и Николай Гогол.

Различни човешки съдби събира фотоизложбата „Истории за миграцията с щастлив край“, която е подредена в арт пространството на БНТ Варна по инициатива на Обществения дарителски фонд за Варна.

Ани Роуз Нахабетян – нидерландски художник от арменско-ирански произход е подредила в Градската художествена галерия експозиция под името “Лица от различни светове”.

За международния екслибрис конкурс, организиран от варненската Галерия «Ларго» - разговор с галериста Нели Вълчева.

В Европейската година на културното наследство Градската художествена галерия във Варна представя изложба на Бронка Гюрова - художник, който със своето изкуство успява да се утвърди като класик от национално значение.

Историята на Международния балетен конкурс във Варна - най-старият професионален балетен форум, през погледа на най-успешния му лауреат. Специално за БНТ Варна - легендата на балета Владимир Василиев.

На финала на предаването от Варна — среща с актьорите от Държавния куклен театър във Варна Гергана Господинова и Боян Стоянов — за участието им в спектакъла «Малки вълшебници», с който гостуваха на международен куклен фестивал в Южна Корея.

Дворът на кирилицата в Плиска се обогати с нови бюст-паметници
"Добро утро с БНТ 2" - 19.09.2018

РЕКЛАМА