РЕКЛАМА


В предаването вижте:

Във варненския храм “Свети Атанасий” гостува известният в целия православен свят архимандрит Никодимос Каварнос. Концертът беше по повод честванията на 180 години от създаването на храма.

Разговор в студиото с директора на Математическата гимназия “Д-р Петър Берон” и двама ученици – по повод успехите на училището при матурите след 7 клас и на международни и национални олимпиади; разговор за обучението, успехите проектите и бъдещето.

“Лукчо” по известната повест Джани Родари е най-новото заглавие в афиша на Държавния куклен театър във Варна. В него само привидно се разказва за плодове и зеленчуци, а става дума за човешки отношения, казва режисьорът на спектакъла Бисерка Колевска.

10 портрета показва в изложба със заглавие “Десет” варненският фотограф и оператор в БНТ Красимир Делчев. Пред обектива му е позирала психоложката Мариела Русева. Фотографиите могат да бъдат видени в арт галерията на Регионалния телевизионен център.

В галерия “Тихото гнездо” в Културния център Двореца в Балчик приюти 17 непознати за българската публика творби на един от любимците на Франция – скулптора Боян Райнов. От утре, 29 юни, изложбата “Директно от Париж” може да бъде видяна във варненската художествена галерия “Борис Георгиев”.

Разговор с директорката на Професионалната гимназия по дървообработване “Николай Хайтов” във Варна за ползата и развитието на професионалното обучение, заедно с репортажи за проекта “Твоят час” и за ученик, който приема дървообработването за свое хоби и професия.

Утре вечер от 21 часа на сцената на Летния театър във Варна е премиерата на мюзикъла “Зоро”, като част от програмата на Международния музикален фестивал “Варненско лято”. Преди дни част от актьорите изненадаха варненци с кратък и ефектен флашмоб.

180 години от създаването на храма “Свети Атанасий” във Варна
"Добро утро с БНТ 2" - 27.06.2018

РЕКЛАМА