Резултатът можеше и да е различен, ако бяхме вкарали поне част от ударите срещу вратата на Етър, коментираха от Дунав нулевото равенство. Треньорът Веселин Великов оценява като добро представянето на русенския отбор до този момент – 5 точки от четири мача.

Споделете с приятели


Въпреки че отборът на Дунав беше по-активен през по-голямата част на срещата и отправи 6 точни удара към вратата на Етър, мачът на Градския стадион в Русе завърши при резултат 0:0.

Веселин Великов – ст. треньор на „Дунав": "Гледах мача два пъти досега, първите 25 минути бяхме перфектни, просто явно отстъпихме инициативата после на Етър. Второто полувреме по-добре играхме, но 5 точки от 4 мача е добро постижение за нашия отбор. Отборът на Дунав сега е 6-и, ако запазим това място, ще е супер."

На мача срещу „Етър" „Дунав" излезе с три от новите си попълнения. След трансфера на халфа Самир Аясс в ливански отбор, в русенския клуб се надяват, че са намерили негов заместник.

Веселин Великов – ст. треньор на „Дунав": "Сега ще го замести Красимир Станоев, на момчето ще му трябва малък период, в който той да се адаптира като начин, като стил на игра... Всички досега говореха, че ние не сме правели промени, играем с едни и същи футболисти, вече противниците ни били разузнали и знаели как играем. Видяхте на мача с Търново, че три промени, три момчета от новите, които влязоха да играят, и ще разчитаме на тях."

Веселин Великов каза, че клубът има амбицията да се развива въпреки по-малките си финансови възможности. И се надява отборът му да се представи добре и тази година в Първа лига.