"Дунав" /Русе/ с амбиции за четвъртото място на Първа професионалната футболна лига след победата над "Лудогорец" /Разград/. Според капитана Деян Димов предстоящата среща с "Черно море" ще е много тежка, но отборът е готов за победа, която ще им даде шанс и за по-добро класиране.

Споделете с приятели


Русенските футболисти и фенове се надяват за домакинския мач с "Локомотив" /Пловдив/ да играят на новата трева на градския стадион.

"Това не е най-важната победа, може би най-престижната, защото "Лудогорец" са най-силният отбор в България без съмнение. Най-престижната, може би", коментира Деян Димов. "След загубата от Верея безспорно беше много тежко, защото след като влязохме в шестицата, приоритет ни беше купата и искахме да стигнем колкото може по-напред. Но както видяхте, се възстановихме бързо и след 2 дни излязохме и играхме все едно нищо не се е случило с "Верея" и за наша радост - победихме", допълни капитанът.

"Следващият мач с Черно море ще е много тежък двубой. Мисля, че ще ни стигнат силите, възможностите да ги победим. Ако победим тях, ще станем четвърти, а апетитът идва с яденето. Дано да стигнем по-далеко и ще е голяма радост за нас, ако се класираме за Лига Европа", каза още Димов.