РЕКЛАМА


В предаването "Добро утро с БНТ 2", излъчено от Русе на 25 септември, ще видите:

Как се отрази орязаният държавен план-прием на функционирането на Стопанската академия "Димитър Ценов" в Свищов. По темата гостува доц. д-р Иван Марчевски - ректор на висшето училище. Вижте как изглежда обновената след продължителния ремонт детска градина „Русалка" в Русе. В пряко включване от Регионалната библиотека „Любен Каравелов" ще научим кои са победителите в 14-я Международен конкурс за екслибрис, както и с какви събития ще бъде отбелязана Европейската нощ на учените този петък. Ще ви разкажем и за една много оригинална и интересна изложба, която предстои да бъде открита в Историческия музей в Русе.

В предаването още:

Средното училище с преподаване на немски език „Фридрих Шилер" в Русе от тази учебна година е със статут на иновативно. Какво ще го отличава от останалите и как учебният процес ще стане по-привлекателен за учениците?

Родители на деца с увреждания в Русе подеха благотворителна инициатива за изграждане на рехабилитационен комплекс с басейн.

За пръв път от 30 години насам в Дулово строят нова детска градина.

Комедията на Пиер Шено „Трудно е да си богат" е най-новото заглавие в афиша на Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов" във Велико Търново.

Поредната си самостоятелна изложба представя русенският художник Хрисанд Хрисандов.

Как се отрази орязаният държавен план-прием на Стопанската академия в Свищов?
"Добро утро с БНТ 2" - 25.09.2018

РЕКЛАМА