РЕКЛАМА


В "Знание.БГ" на 2 декември ще видите:

Училище "Проф. Асен Златаров" в Първомай бе домакин на Международен образователен форум за кариерно сътрудничество. От какви професии се вълнуват учениците и какъв е международният пример, полезен и за българското образование - гост по темата е директорът на училището Чавдар Здравчев.

Възпитаници от класовете по ударни инструменти в Музикалното училище "Добрин Петков" организират благотворителен концерт за набиране на средства за закупуване на музикални инструменти. Подробности за културната проява ще научим от Маргарита Демирджиян - преподавател в НУМТИ "Добрин Петков" - Пловдив.

В пряко включване Николай Райшинов ще ни представи пловдивските математици от СУ "Св. Патриарх Евтимий", завърнали се от олимпиадата в Пекин с 10 медала.

За любознателните зрители ще разкажем за реставрацията на една от най-красивите възрожденски къщи в Стария град - тази на Иван Черноземски. Името му се свързва с електрификацията на Пловдив. Реставрацията е факт благодарение на сдружение "Бизнесът за Пловдив", което осигури необходимите средства.

В рубриката "Как да четем" д-р Гергина Кръстева ще представи лириката на Иван Динков в книгата "На юг от живота".

Международен образователен форум за кариерно сътрудничество в Първомай
"Знание.БГ" - 02.12.2019

РЕКЛАМА