Напрежението в Локомотив Пловдив продължава да расте. Временният треньор Христо Колев, който трябваше да изведе отбора срещу ЦСКА, изненадващо напусна клуба.

Споделете с приятели


Търпението на Колев се изчерпало в края на снощната тренировка, когато група фенове са поискали сметка за слабата игра на отбора и са имали разговор на висок тон с футболистите. Въпреки всичко, специалистът е имал желание да изведе отбора срещу червените, но в последвалите разговори с ръководството двете страни не са успели да изгладят възникналите различия помежду си.

Все още не е ясно кой ще застане начело на "Локомотив" (Пд) в утрешния двубой с ЦСКА. Почти сигурно е, че това ще са досегашните помощник-треньори Стоян Колев и Александър Тунчев, които водиха днешната тренировка.

На този етап все още не е ясно дали на пейката утре ще се появи и директорът на детско-юношеската школа Иван Маринов, чието име също се спряга за временен наставник. Един от основните футболисти на "черно-белите" – Веселин Марчев, пропуска мача с армейците заради натрупани 5 жълти картона.