"Локомотив" – Пловдив замрази временно за официални мачове македонския халф Стефан Йефтоски. Причината е финансови претенции на родния му клуб „Металург" (Скопие), от където претендират пред ФИФА за 100 000 евро трансферна сума "солидарност" за правата му. Така македонецът няма да играе, докато Спортният арбитраж на ФИФА не изясни казуса с него и ще пропусне предстоящия мач срещу новака Витоша – Бистрица.

Споделете с приятели


Нов френски футболист привлече на проби старши треньорът на Локомотив Пд Войн Войнов. Това е 170-сантиметровият халф Бартоломи Казанова, който е юноша на Бастия. Освен за родния си клуб, той е играл за „Троа", а последно - за носителя на купата на Андора - „Женлай" - Енгордан.

Дори и да бъде одобрен, Казанова няма да бъде картотекиран за предстоящия мач с „Витоша", за който „черно-белите" се готвят сериозно и ще гонят първа победа пред своя публика.

Очаква се Локомотив да картотекира двама нови футболисти за мача с Витоша. Това са бившият нападател на Левски и холандския „Рода" – Керкраде Симеон Райков и защитникът Асен Георгиев, който дойде от „Берое"

Освен Стефан Йефтоски, и Димитър Везалов няма да играе. Защитникът не възстановен от контузията, която получи в първия мач срещу Етър.