С 8 нови попълнения, както и с четирима юноши Локомотив Пд замина днес на подготвителен лагер в Турция, където ще премине втората част от предсезонната подготовка на тима.

Споделете с приятели


„Черно-белите" ще останат в курорта Анталия до 10 февруари и ще изиграят в южната ни съседка 4 контроли.

Старши треньорът на Локомотив Пд Бруно Акрапович взе на лагера в Анталия група от 25 футболисти, в която попаднаха трима играчи, които са на проби – Илия Джамов, алжирецът с френски паспорт Туфик Зегдан и бразилецът Елитон Торета. Те още нямат договори, но са одобрени за трансфер.

Бруно Акрапович – старши треньор на Локомотив Пд: „Тръгваме за Турция с тези момчета, на които ще разчитам. Всеки един от тях ще се бори за място сред титулярите. Алжирецът Туфик се представи много добре в контролите, доволен съм от него. Не е напълно готов кондиционно, но това е нормално. Искам да го привлечем, той може да помогне. Бразилецът Елитон също има добри качества, той е младо момче и тепърва ще се развива”.

Акрапович се отказа от четиримата играчи, които също бяха на тестове – бразилците Виктор Луиз, Матеус Енрике и Луис Фелипе и македонското крило от Раднички - Флориан Кадриу.

Бруно Акрапович – старши треньор на Локомотив Пд: „Тези, които в момента са с отбора, засега остават. Няма да има други освободени”.

Серията си от контроли в Турция Локомотив започва в понеделник, когато среща Себаил от Азербайджан. На 2 февруари черно-белите играят с чешкия Баник Острава, на 6-и с Младост Лучани, а на 9-и срещу литовския Судува.