"Лудогорец" ще преследва по-добро класиране в Елитната юношеска група до 17 години. До момента разградският тим е на петото място във временното класиране.

Споделете с приятели


Петър Пенчев ръководи отбора на юношите до 17 години на „Лудогорец" от година и половина. Той е на мнение, че неговите момчета навлизат във все по-добра форма и смята, че заслужават по-предно класиране. До момента след 15 изиграни срещи разградчани изостават с 1 точка на четвъртия "Черно море", с 8 на ЦСКА и" Левски" и с 12 на лидера "Ботев" Пловдив.

Петър Пенчев, треньор на юношите до 17 г. на "Лудогорец": Проведената подготовка ми дава поводи за оптимизъм, че отборът, ще бъде на едно добро ниво през втория полусезон.

Пенчев добави, че отборът му ще преследва класиране сред най-добрите три отбора в групата. Първенството се подновява в края на тази седмица, като "Лудогорец" приема ЦСКА в елита при 17-годишните. Освен това Пенчев отчете, че най-важното според него е и тези момчета да продължат да се развиват и да стигнат и до първия отбор.