"Лудогорец" ще преследва победа в реванша с "Милан" от 1/16-финалите на турнира Лига Европа. В първия мач в Разград "орлите" загубиха с 0:3 и намалиха шансовете си да отстранят гранда от Италия.

Споделете с приятели


В отбора на "Лудогорец" смятат, че имат сили да се противопоставят на Милан. Според полузащитника Марселиньо, шампионите трябва да използват всичките си шансовете за отбелязване на попадение.

Марселиньо, футболист на "Лудогорец": Ако имаше шанс за нещо, ние трябва да влезем здраво и минимум да победим. За класиране не знам, но минимум да победим - защо не?

Един от шефовете на "Лудогорец" Ангел Петричев каза, че футболистите ще играят за престиж и за клубната чест в реванша с "Милан".

Ангел Петричев, изпълнителен директор на "Лудогорец": Трябва да имаш много висок полет на фантазията, за да очакваш да отстраниш "Милан" при негативен резултат в първия мач. Той се разви не по най-добрия начин за нас, дано пък тази седмица късметът да е на наша страна.

С отбора за Милано пътува и новото попълнение на "Лудогорец" Цветомир Панов. 28-годишният защитник няма да играе в мача на стадион "Сан Сиро", тъй като не е картотекиран за Лига Европа.

Цветомир Панов, футболист на "Лудогорец": Няма да е лесен мач, но се надявам да се представим добре и, ако успеем, да победим за престиж.

Срещата между "Милан" и "Лудогорец" е в четвъртък от 22 часа и 5 минути и ще се предава пряко по БНТ и БНТ HD.