Първа победа в груповата фаза на Шампионската лига при жените ще гонят волейболните шампионки от Марица утре, когато приемат полския Хемик (Полице). Мачът в Пловдив се очаква с огромен интерес – той започва утре вечер в 18:30 часа в спортна зала Колодрума.

Споделете с приятели


Маричанки са силно мотивирани за успех над шампионките на Полша – Хемик (Полице) в последния си домакински мач от група С на волейболната Шампионска лига. При гостуването си в Полша нашите шампионки паднаха с 0:3 пред 3000 зрители в зала Спортова в Шчечин и сега горят от желание за реванш пред верните си фенове.

Дебют за Марица в Шампионската лига ще направи новото попълнение от Славия (София) – Александра Миланова. 17-годишна посрещачка тези дни получи картотека в ЦЕВ и ще се опита да замени опитните Кремена Каменова и Таня Петкова, които заминаха за Индонезия и ще играят там до края на сезона.

Ръководството и състезателките на Марица приканват спортната общественост да напълни спортна зала Колодрума утре и да подкрепи отбора в най-престижния клубен турнир.

Билетите за решителния мач срещу полякините са в продажба. Те са на цени 8 лева. За ученици и пенсионери входът е безплатен.