Миглена Селишка няма да участва на започващия след три дни международен турнир по борба Дан Колов- Никола Петров. Дупничанката получи контузия в рамото на подготвителния лагер в Благоевград и ще се подложи на лечение, за да бъде на линия за европейското първенство в Русия в края на месец април.

Споделете с приятели


В отсъствието на бронзовата ни медалистка от олимпийски игри Елица Янкова всички останали състезателки от националния отбор провеждат заключителни тренировки от подготвителния лагер в Благоевград. На разположение на старши треньора Петър Касабов са призьорките от големи първенство Тайбе Юсеин, Мими Христова, Евелина Николова, както и на настоящата еврошампионка Биляна Дудова.

Биляна Дудова: - Изключително доволна съм от подготовката, която успяхме да направим.

Неприятната новина за българския лагер дойде броени дни преди края на подготовката. Заради травма в рамото Миглена Селишка тренира на облекчен режим и ще пропусне турнира в столицата.

Миглена Селишка: – Разбира се, че съжалявам, това е едни от най-силните турнири поради факта, че ще участват много силни състезатели...

В сряда българският отбор по борба жени се прибира в София, където ден по-късно официално ще бъде даден стартът на 56-то издание на международния турнир "Дан Колов-Никола Петров".