РЕКЛАМА


Клуб по спортни танци „Одесос Денс 1975“ от гр. Варна е новият претендент за финалите в категория „състезателни танци“ в осмия сезон на телевизионното шоу „Надиграй ме“, което се излъчва по БНТ2 и БНТ Свят всяка неделя.

В категория „народни танци“ от тази неделя в надпреварата се включиха възпитаниците на Марияна Малчева от фолклорна формация „Полянци“ - гр. Полски Тръмбеш.

И двата ансамбъла изненадаха приятно журито и публиката с отличните си изпълнения в категорията на опонента. Танцьорите от „Одесос Денс“ бяха избрали варненско хоро, а трупата на „Полянци“ представи своята трактовка на английски валс. В своя танцов стил и двата отбора демонстрираха много добра техника в специално подготвените от хореографите композиции.

Тази година телевизионното шоу за първи път дава възможност за изява на формации, занимаващи се със спортни танци и с фолклор. До финала на осмия сезон на проекта ще достигнат само трима от участниците във всеки танцов стил – състезателни и народни танци.


Зрителите на „Надиграй ме“ могат да гласуват за всеки от представилите се отбори като изпратят SMS на кратък номер 14 500 с текст – номера на предпочитания отбор. За да подкрепят Клуб по спортни танци „Одесод Денс“ трябва да изпратят SMS с текст „9“ на номер 14 500, а за ансамбъл „Полянци“ – с текст „10“. Зрителският вот ще бъде възможен до 18 юни.

На 24 юни (събота) е финалният спектакъл от осмия сезон на танцовото шоу „Надиграй ме“.

"Надиграй ме!", епизод 5: „Одесос Денс 1975" срещу „Полянци“
"Надиграй ме" - 04.06.2017

РЕКЛАМА