РЕКЛАМА


Образователни медиатори работят за успешната интеграция на деца от малцинствените групи в градините и училищата в Русенска област.

Таблети заменят учебниците по немски език в гимназията по европейски езици „Св Константин Кирил Философ" в крайдунавския град.

23 театрални състава от училища, читалища и младежки домове от цялата страна участваха в 22-рия Национален ученически театрален фестивал „Климент Михайлов".

Фотоизложба представя „Лицата на Русе" – най-добрите снимки, участвали в организирания от клуб „Мечтание" конкурс „Русе през моите очи".

Фестивалът „Джаз под звездите на Деветашкото плато" за четвърта година кани почитателите на музиката на среща край пещерата Гарваница.

Ученици от Русенската математическа гимназия тръгнаха по стъпките на Ане Франк. Какво ги провокира да направят филм за нея, да препишат дневника й и да посетят музейния център в Берлин? Разговор в студиото.

Студентският сатиричен театър „Пирон" представя комедията на Дарио Фо „Кради по-малко". Освен това ще научим повече за предстоящите годишен концерт и турне в Полша на детско-младежкия хор „Свети Георги Победоносец".

Образователни медиатори в градините и училищата в Русенска област
"Добро утро с БНТ 2" - 19.06.2018

РЕКЛАМА