Отборът на “Пирин” гостува на “Берое” в един от най- интригуващите мачове в поредния кръг от втората фаза на първенството. Извън групата за мача ще остане Аймен Суда, но в строя се връща възстановения Орлин Старокин. Мачът е в петък от 18.00 часа на стадиона в Стара Загора.

Споделете с приятели


Според старши треньорът на орлетата Милен Радуканов, отборът все още не си е осигурил на практика оставането в групата. Въпреки солидната преднина от точки пред двата тима, които ще участват в плейофите за оцеляване, Радуканов е категоричен, че не трябва да има отпускане в редиците на Пирин.

"Понякога, заради прекалено напрежение, не можеш да играеш и да се представиш добре, понякога, когато си по-лежерен или успокоен, си мислиш, че всичко е наред, тогава или може да направиш много добри мачове или някоя глупост и да се изложиш много. Така, че се опитваме да предадем на футболистите мотивацията, че нищо не е свършено", каза Милен Радуканов – ст. треньор на ОФК Пирин- Благоевград.

След два дни почивка орлетата отново тренират, а утре предстои още едно занимание, по време на което ще се прецени кои от футболистите ще бъдат титуляри и кои ще останат на пейката срещу Берое.


"Последната загуба на Берое не е причина да се променят плановете и настройката за игра на Пирин, според Радуканов.