РЕКЛАМА


В предаването:

Отзвук от Международния музикален фестивал “Варненско лято” - каква беше програмата в активния летен сезон и какво предстои – разговор с мениджъра на фестивала Румяна Петрова.

“На мен са ми помагали и затова сега помагам на младите”, казва виртуозът на цигулката Минчо Минчев в своя равносметка за “Варненско лято” пред БНТ Варна.

Още един спомен от лятото в репортаж за варненския Radar Festival Beyond Music.

За двадесети път Варна става домакин на Седмицата на православната книга – територия за срещи и размисъл.

Три репортажа с покани за изложби:
В Градската художествена галерия във Варна можете да видите новата самостоятелна изложба на носителя на Награда “Варна” Веселин Начев.
Експозицията на художника Любен Пашкулски в Галерия “Арт Маркони” е под наслов “Извисяване”.
Философски размисъл кодира Володя Кенарев в своята изложба живопис в галерия “Папийон”.

Какво прави аржентинското танго толкова страстно и вдъхновяващо - разказват и показват двама млади танцьори със световна известност.

Какво да очакваме от премиерата на “Магьосническо езеро” - авторски спектакъл на Стоян Радев по комедията “Чайка” на Антон Чехов във Варненския драматичен театър - разговор в студиото с режисьора Стоян Радев Г.К. и актьорите Ненчо Костов и Цветина Петрова.

На финала на предаването с режисьора Анри Кулев говорим за анимацията – като изкуство, начин за изразяване на позиции, средство за възпитание и забавление. Започва фестивалът на анимационното кино във Варна.Отзвук от Международния музикален фестивал “Варненско лято”
"Добро утро с БНТ 2" - 12.09.2018

РЕКЛАМА