Петър Витанов е юноша на ЦСКА. През миналия полусезон той игра за отбора на "Верея" (Стара Загора). Затова качествата на полузащитника са добре познати на треньора Илиан Илиев, тъй като двамата работиха заедно през есента. 22-годишният футболист записа 15 мача за старозагорци в елита, а сега наставникът иска да го вземе при "моряците". Днес халфът направи първа тренировка с "Черно море". Очаква се той да замени напусналия Венцислав Бенгюзов.

Споделете с приятели


Отборът на Черно море ще се подготвя двуразово до края на седмицата, с изключение на петък. В първото занимание за деня "моряците" бягат за физическа издръжливост в местност край Варна. Втората тренировка се провежда на стадион "Младост".

Защитникът Мартин Костадинов вече тренира наравно с основната група. Юношеският национал е възстановен от контузия в коляното, заради която пропусна голяма част от мачовете през есенния дял от първенството. Единствено нападателят Георги Божилов се готви по индивидуална програма. Той се възстановява след контузия в глезена.