Отборът на Пирин ще изиграе поне една контрола среща в Благоевград през тази зимна подготовка. Орлетата ще направят спаринг с пернишкия Миньор в петък 26 януари на базата в село Рилци.

Споделете с приятели


Орлетата продължават да се готвят в домашни условия през последните няколко дни. Треньорският щаб набляга на физическите упражнения за издръжливост. За щастие към момента няма контузени състезатели. С отбора все още тренират дошлите на проби Тихомир Костурков и Вайс Вранчев, както и почти сигурното ново попълнение – Ивайло Тодоров. От ръководството на благоевградчани опровергаха твърденията, за евентуален трансфер на двама футболисти в Казахстан. Александър Башлиев и Румен Сандев остава в клуба и през пролетния дял от първенството.

Играчите на Пирин преминаха задължителните функционални изследвания на стадион Христо Ботев. Екип от специалисти от София провери физическото състояние на спортистите, като всички състезатели бяха подложени на щателна диагностика. През тази седмица двуразовите занимания продължават на базата в село Рилци.