Отборът на Пирин Благоевград смени противника за последната си контрола на турска земя. Вместо с Иртиш Павлодар, орлетата ще срещнат украинският първодивизионен тим Черноморец Одеса.

Споделете с приятели


Двубоят ще се играе утре от 10.00 часа в курорта Алания, където благоевградчани провеждат подготвителен лагер. След последната контрола отборът се прибира обратно в България.

Преди два дни момчетата на Милен Радуканов записаха първа загуба в Турция. В Кумкьой орлетата загубиха с 1:2 от последния в унгарския елит Мезьоковежд Жори. Преди това възпитаниците на Милен Радуканов победиха с 1:0 Пюник Ереван и направиха 0:0 с руския Оренбург.

След коридата в мача с унгарския тим благоевградчани имат и немалко контузени състезатели. Най-тежка е травмата на новото попълнение Ивайло Тодоров, който днес ще мине по-обстоен преглед, поради болки в ходилото.

В мача с унгарците играха и дошлите на проби нападатели Стефан Каталин Тира от Румъния и англичанина Фло Божаж. В същото време юношите на Пирин Благоевград ще гостуват на Вардар Скопие. Двете формации на орлетата до 19 и 17 години заминават за Скопие в петък.

В събота и неделя възпитаниците на Васил Петров и Венцислав Гочев ще играят по две контроли с връстниците си от Вардар.