РЕКЛАМА


Последното русенско издание е за обзор на по-важното, отразявано в рубриката през годината. Основна тема са инфраструктурните и транспортните проекти в община Русе, като сред най-важните са мащабните улични ремонти, магистралата Русе-Велико Търново и връзката с Дунав мост 3 край гр. Мартен.

Друга важна промяна се случи през годината с градския транспорт. Общината придоби 100% от собствеността на тролейбусната мрежа и тролеите, но заедно с проблемите – ниските заплати, некоректността на конкуренти и пр. Промени ли се нещо за половин година?

В края на годината е време и за равносметки. С какви резултати и очаквания община Русе изпраща тази годна и посреща новата? Какви са изводите за икономическата среда, за състоянието на бизнеса и за цялостното развитие на региона?
На водещия Роман Сушков гостуват Димитър Наков – зам.-кмет на община Русе; Ася Пенчева – кореспондент на БНР в Русе; Пламен Калинов – журналист във в.”Бряг”, и Виктория Иванова – журналист във в.”Утро”.По-важните събития в Русе през годината
"Местно време" - 18.12.2017

РЕКЛАМА