Преди срещата между баскетболните "Черно море Тича" и "Академик Бултекс"

"Черно море Тича" остана без двама основни баскетболисти за гостуването на "Академик Бултекс". Поради контузии мача в Пловдив ще пропуснат Цветослав Острев и Николай Грозев.

В началото на другата седмица Николай Грозев ще премине ядрено-магнитен резонанс и след това ще има яснота кога ще се завърне в игра. Плеймейкърът Цветослав Острев се контузи във втория мач с „Левски Лукойл" от турнира за Купата на България.

Дарин Великов, треньор на "Черно море Тича": Ние на практика оставаме без плеймейкър, което ще ни бъде много трудно в оставащите дни.

Треньорът на варненци коментира и казуса с плеймейкъра Милян Боцка. Според Великов, сърбинът е родината си, където изчаква да получи работната виза.

Дарин Великов, треньор на "Черно море Тича": Не, Боцка не си е заминал, не е вярно това. Не искам по негов адрес да се говорят такива неща. На този етап не мога да кажа нищо конкретно за него. Ние трябва да се справим с тази ситуация.

Дарин Великов е убеден, че „Черно море" може да спечели мача с „Академик Бултекс", въпреки сериозните кадрови проблеми.

Дарин Великов, треньор на "Черно море Тича": „Черно море" е отбор с характер. „Черно море" няма да се предаде, независимо какво се случва. Сигурен съм, че ще се представим според възможностите. Резултатът няма как да го позная.

Мачът между „Академик Бултекс" и „Черно море" е в събота от 18:00 часа в Спортен комплекс „Сила".

Кампании Виж повече