Привържениците на футболния отбор на „Дунав" вече имат свое собствено място. Днес то беше празнично осветено. Фенове, гости и бивши футболни звезди на синия клуб си пожелаха догодина отборът отново да играе в европейски турнири.

Споделете с приятели


След 17 години съществуване днес най-сетне централният клуб на привържениците на Дунав вече ще се събират на бул. „Цар Фердинанд" 3А, където да обсъждат стратегиите за подкрепа на любимия отбор.

Д-р Симеон Симеонов – председател на УС на ФК „Дунав": Намирам символика в това, че новия фенклуб е на един и същ адрес с адресната регистрация на футболен клуб Дунав Русе. Не, че някога сме били разделни, напротив – всички сме от Дунав, но сега смятам, че тази символика ще роди по-добри дни за нашия отбор.

Феновете на Дунав заявиха, че ще продължават да поддържат любимия си клуб, макар и тази година да не се представя според очакванията им и в момента е на незавидното предпоследно място в Първа професионална лига.

Андрей Кючуков – председател на "Дунав завинаги": Ще се стараем да популяризираме най-много отбора, защото има един отлив на публика след първоначалния добър импулс и мачовете от предния сезон. Следз победи следват загуби, но там се доказват истинските фенове.

Феновете от „Дунав завинаги" вече готвят хореография за първия домакински мач на драконите срещу Верея на 24 февруари.