РЕКЛАМА


Темите в предаването:

Стефан Данаилов представи пред варненска публика автобиографичната книга „Романът на моя живот“. Репортаж на Вилиана Иванова.

Какво да очакваме от предстоящата Нощ на музеите и галериите – разговор в студиото с директора на Военноморския музей д-р Мариана Кръстева.

Изложба живопис и скулптура представя художникът Леон Бабачев във варненската галерия “Графит”. Репортаж на Нора Бочева.

За прическите и грима, за капризите на модата и възможностите за професионално развитие в тази сфера – разговор в студиото за образованието в Гимназията по текстил и моден дизайн със зам.-директорката на гимназията Албена Свещарова.

Споделянето на знания и умения дава много повече възможности за развитие, казва експертът по маркетинг и брандиране Симеон Георгиев. Репортаж на Вилиана Иванова.

Абитуриентката Кристияна Кирилова представи първата си поетична книга. Репортаж на Даниела Цекова.

Проектът “Световно българско хоро” обединява млади хора от много страни по света в любовта им към фолклора. Разговор в студиото с координатора на проекта – Десислава Атанасова, специалност “Реклама и медийни комуникации” във варненския Икономически университет.Проектът “Световно българско хоро” обединява млади хора от цял свят
"Добро утро с БНТ 2" - 16.05.2018

РЕКЛАМА