Шефове на Световната федерация по гребане FISA инспектира днес Гребния канал

Високопоставени шефове на Световната федерация по гребане FISA инспектира днес Гребния канал в Пловдив, където от 8 до 16 септември тази година ще се проведе Световното първенство за мъже и жени. Гостите дадоха много добра оценка на хода на организацията на шампионата на планетата, като до момента са постъпили 1200 заявки за участие в най-голямото състезание в календара на световния гребен спорт за 2018 година.

21:29, 30.01.2018

Точно 128 въпроса, свързани със състоянието на Гребния канал и досегашната подготовка на Световното първенство, поставиха представителите на ФИСА пред организационния комитет.

Инспекцията направиха Камерън Алън – организационен мениджър на FISA и технически делегат за първенството, Светла Оцетова – техническият директор на Световната федерация по гребане и Бернт Шумахер - технически делегат на Световната централа, като оценката им е много добра.

Домакините смятат, че Гребният канал вече е на 90% готов за голямото състезание.

Състезание от този ранг България организира за първи път досега и затова изискванията да много.

Досега има постъпили 1200 заявки за участие в шампионата на планетата, като те са само от отбори, които ще бъдат с пълен брой лодки и състезатели във всички дисциплини.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад